Djadjas Djasepudin
Djadjas Djasepudin Guru

Djasepudin, penulis berbahasa Sunda dan Indonesia. Berdomisili di Nanggéwér, Cibinong, Bogor

Selanjutnya

Tutup

Video

Kacelakaan, Mobil Ngangkut Buah Nubruk Angkot

13 November 2019   09:36 Diperbarui: 13 November 2019   09:39 14 0 1

(Mobil ngakut buah nubruk angkot. Foto: Djasepudin)
(Mobil ngakut buah nubruk angkot. Foto: Djasepudin)
Kacilakaan mobil pribadi nubruk angkot di Jl. Raya Bogor, jembatan merah, Kampung Nyengcle, Cilangkap, Depok (deukeut k Pasar Cikema, Cibinong).

Eta mobil pribadi th tos meuli buah ti Pasar Induk Kramat Jati, Jakarta. Kira-kira jam 05.30 WIB, isuk-isuk pisan, ngadadak mobil nu arah ka Gigireun th nabrak angkot 41 nu keur parkir sisi jalan, luhureun Kalibaru tea.

Bakat ku kenceng, angkot nu katubruk th nubruk angkot hareupeunana deui. Atuh jadi patubruk-tubruk. 

Teu aya korban jiwa. Tapi mobil pribadi beh hareupna ruksak parna. Ari angkot nu sadua-dua mah nu ruksakna teh bagian tukangna .

Kacilakaan di jalan Raya Bogor teh jadi rada macet tapi kawilang lancar. Kituna teh sabab nu lalar liwat, boh nu mawa motor , boh nu mawa mobil, ngalaunkeun lajuna geusan narongton mobil nu ruksak sarta buah nu patulayah .

Video: Djasepudin, guru SMA Negeri 1 Cibinong